Напередодні Дня святого Миколая ліцеїсти організували акцію «Добро в моєму серці». Протягом тижня збирали речі, теплий одяг, взуття, солодощі, новорічні подарунки, миючі засоби, засоби гігієни та канцтовари вихованцям Андрієво-Іванівської загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Сьогодні поїздка відбулась. Все, що було зібрано передано в руки адресатам – дітям. В інтернаті нас зустріли дуже радо та тепло. Директор інтернату Віктор Іванович Інжестойков щиро ділився радощами та успіхами своїх вихованців та з болем в серці розповідав про проблеми закладу, яких чимало. У закладі по-домашньому спокійно та тепло, усі працівники привітні та великі трудівниці, діти чемні та спокійні. Щиро бажаємо кожному вихованцю домашнього тепла та щасливої долі, нехай святий Миколай приносить здійснення омріяного кожній дитині та щастя в родині кожного працівника закладу!

Щиро вдячні всім, хто не залишився байдужим та долучився до акції! Низький уклін родинам ліцеїстів, які з теплом та відкритим серцем відгукнулись і разом з дітьми підготували персональні подаруночки; чудовій продавчині, яка, дізнавшись про організацію поїздки передала від себе солодощі вихованцям; усім жителям нашого міста, які принесли речі! Окрема вдячність та глибока повага начальнику Адміністрації морського порту Чорноморськ Широкову Максиму Анатолійовичу, який надав автобус для перевезення речей, терплячому професіоналу –водію Дмитру та мамі чудової ліцеїстки Олені Швацькій, колегам, що сортували речі – Мирославі Олексіївні Пасічник, Олесі Ярославівні Гудовик, Оксані Трифонівні Албул, Анні Вячеславівні Левенець та кожному ліцеїсту!

Нехай святий Миколай приносить щастя в кожен дім, кожній дитині маленькій та дуууже дорослій, адже всі ми родом з дитинства і віримо в чудеса!

Поїздка до дитячого будинку