Відповідно до наказу відділу освіти Чорноморської міської ради від 21.02.2022 № 92 “Про підготовку і проведення Дня ЦЗ в закладах загальної середньої освіти в 2022 році” протягом тижня (02-06.05.2022) у Чорноморському академічному ліцеї ім. Т. Шевченка були проведені класні години з питань Цивільного захисту.

У 1-х  класах ( класні керівники  Верготі Л.Т. та Смаль К.О.) розглядались теми « Надзвичайні ситуації. Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій.» та «Загроза радіаційного та хімічного зараження»

У 2 –х класах  ( класні керівники  Михайлова Т.Д. та Бєрікєт І.О.) розглядались тема «Загроза радіаційного та хімічного зараження».

3-А та 3-Б класи ( класні керівники  Бичкова Л.С. та Пилипчук В.Л. ) вивчали теми «Радіація, її види та властивості.  Засоби захисту органів дихання»

4-А та 4-Б класи ( класні керівники  Гудовик О.Я.. та Перчеклій Т.І.) розглянули які бувають надзвичайні ситуації та вплив радіації на живі організми. Захист від радіації.

У 5-х класах ( класні керівники  Пасічник М.О. та Грушева Г.Ф.І.)  «Наслідки опромінення людини. Вплив радіації на організм людини»

6-А та 6-Б клас ( класні керівники  Ткачук А.М та Цирфа Т.М.) повторили, як   поводитися під час пожежі та розглядали питання впливу радіації на живі організми.

7-А та Б класи ( класні керівники  Ткачук А.М та Цирфа Т.М.) розглянули теми «Основи радіаційної гігієни.  Вплив радіації на живі організми. Захист від радіації.»

Тиждень безпеки та День цивільного захисту у ліцеї