Час нестримно летить вперед, і 2022 рік вже позаду. Новорічні свята — це надзвичайні дні. Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки і чарівну ніч, коли новорічними ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій, і ми щиро сподіваємося на диво. Так уже традиційно склалося, що у ці дні, перегортаючи сторінку календаря, ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення, плануємо майбутнє, не дивлячись на війну.

    2022 рік був надзвичайно насиченим, подарував радість творчої праці, яка стала часткою наших спільних добрих справ, збагатив кожного професійним і життєвим досвідом, дав можливість розвитку та щоденного дружнього спілкування, приніс багато значущих подій і реальних здобутків. Нам дійсно є чим пишатися: учні нашого ліцею  гідно представили заклад  предметних олімпіадах, захисті наукових робіт МАН різних рівнів та різноманітних конкурсах. Війна розпорошила нашу ліцейну родину по всьому світу, але, попри всі негаразди, ми єдині, як ніколи.

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих зимових свят — Нового 2023 року і Різдва Христового! Нехай він привнесе в наше життя більше гармонії, тепла, розуміння з боку близьких людей, друзів! Нехай кожен день цього року розкриє перед Вами ще більші горизонти і додасть оптимізму, а світле свято Різдва Христового наповнить нас вірою, надією, любов’ю — всім кращим і чистим, про що ми мріємо і чого бажаємо нашим дітям! Родинного спокою, веселих свят та здійснення мрій у Новому році та найголовнішого – миру та перемог!

Адміністрація ліцею

Вітання від адміністрації закладу