19 травня 2023 року у Чорноморському ліцеї ім.Т.Шевченка відбулось дуже зворушливе свято – День матері, яке підготували учні 6-А та 6-Б класів зі своїми класними керівниками – Лідією Танасіївною Верготі та Катериною Олександрівною Смаль.

Діти підготували цілий віночок пісень, танцювальних та театральних , гумористичних композицій присвячених найріднішим, наймилішим та найкращим у світі – матусям, янголам-охоронцям і берегиням дитячих сердець.

Ліцеїсти з великою ніжністю та любов`ю поділилися добрими словами на адресу своїх матусів та розповіли, якими їх бачать: ніжними, добрими, гарними – найкращими у світі! Також діти подякували їм за любов, турботу, підтримку й тепло, які вони невтомно дарують своїм дітям та подарували своїм найріднішим квіти та власноруч виготовлені листівки.

На завершення до присутніх звернулась Лідія Федорівна Антонова, директор ліцею, яка відзначила високий організаційний рівень проведення свята, подякувала усім присутнім за чудове дійство та привітала усіх матусь зі святом і побажала миру та перемоги нашій матінці-Україні.

Адміністрація ліцею щиро вдячна організаторам свята – класним керівникам 6-х класів Лідії Танасіївні Верготі, Катерині Олександрівною Смаль, педагогу-організатору ліцею ,Анні Вячеславівні Левенець , та вчителю мистецтва, керівнику вокальної студії ліцею , Ганні Федорівні Грушевій за справжнє свято материнства.

День Матері