Ще один навчальний рік добіг до кінця. Зовсім недавно маленькі та непосидючі чомучки виросли і стали чудовими юнками та юнаками та сьогодні залишають шкільний поріг. Ми щиро бажаємо вам, дорогі випускники, мирного та щасливого життя! Робіть свій перший крок у самостійне життя сміливо та гордо, з великою вдячністю до тих, хто вас зростив, виховував та навчав, з учительськими побажаннями та батьківською молитвою. Ми цінуємо та любимо кожного: усіх, хто заради сьогоднішнього дня проїхав чи пролетів сотні кілометрів, щоб попрощатися з дитинством ; хто під сиренами разом з нами навчався і тихенько у душі молився про перемогу та завершення війни; кого і досі розділяють кілометри відстані від рідного порогу та ліцею і свій останній дзвоник зустрів онлайн, надіславши щире вітання учителю у месенджер.

Ми щиро вдячні батькам, які були поряд, довіряли нам та підтримували і за роки навчання дітей у ліцеї стали нашими надійними та справжніми друзями.

Ми впевнені, що після перемоги ви усі переступите поріг ліцею, щоб зустрітись зі своїми друзями-однокласниками та учителями і обов`язково знайдете у рідному кабінеті щось, до щеміння у серці , знайоме та рідне, залишене передчасно, обірване тривогою – ваше Дитинство.

Дзвінок останній – перший крок в житті

Палкий порив і юності й надії,

Нехай щастить Вам друзі у путі!

І хай здійсняться заповітні мрії!

Усім нам перемоги та мирного неба!

Ваші учителі Чорноморського ліцею ім.Т.Шевченка

Свято Останнього дзвоника