У межах реалізації Всеукраїнського проєкту Міністерства освіти і науки України, ухваленого розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до плану основних заходів цивільного захисту на 2022 рік» від 07.09.2022 року, 7 вересня 2023 року в Чорноморському академічному ліцеї ім.Тараса Шевченка відбулось урочисте відкриття Класу безпеки.

З цієї нагоди до закладу завітали рятувальники Чорноморського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області, правоохоронці та місцева влада.

Вчителі ознайомили ліцеїстів з зонами безпеки, що облаштовані у кабінеті, а фахівці ДСНС та поліції на практиці в ігровій формі навчати основам пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги та ін.

На урок несподівано завітав песик Патрон, який створив чудовий настрій і малечі, і дорослим. А «гусь-обнімусь», що став символом тепла та безпеки не залишив нікого байдужим.

У цьому класі відтепер буде цікаво навчатись правил безпеки життя, переконані діти і дорослі, адже створено цей клас під гаслом «Знати, щоб жити».

Адміністрація висловлює щиру вдячність батьківському колективу ліцею, керівництву Чорноморського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області, відділу національної поліції, керманичам нашого міста та колегам-вчителям, за облаштування та підготовку Класу безпеки. Більше тут

Відкриття Класу Безпеки