17 листопада у Чорноморському ліцеї ім.Т.Шевченка відбулась ще одна зустріч з працівниками батальйону Особливого призначення ГУНП в Одеській області, які  провели  інформаційно-просвітницьку лекцію щодо небезпеки від мін та вибухонебезпечних предметів «Мінна безпека».

Лектори у доступному форматі розповідали маленьким ліцеїстам про основні правила поведінки  з вибухонебезпечними предметами, адже шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна.

Гості продемонстрували,  якими  вони бувають та наслідки, до яких може призвести необачність у поводженні з такими предметами. Присутнім наголосили на те, де і як можуть бути замасковані страшні «трофеї» та куди звертатись в разі виявлення підозрілих предметів.

Ліцеїсти з великою цікавістю розглядали демонстраційний матеріал, а гості наголошували бути завжди пильними.  

Адміністрація Чорноморського ліцею ім.Т.Шевченка висловлює щиру вдячність  керівнику Батальйону Особливого призначення ГУНП в Одеській області,  полковнику  поліції  Паньківу  Миколі Михайловичу та чудовим  лекторам: Чечекаю Олегу Олеговичу, Прядко Вітадію Михайловичу, Кірюхіну Ігорю Анатолійовичу, Семчішиній Людмилі Валеріївні та Парванову Геннадію Петровичу за цікаву, змістовну та дуже корисну інформацію, з якою  лектори  ознайомили ліцеїстів. Усім присутнім ліцеїстам зустріч допоможе бути в житті обачними та уникати небезпеки в умовах війни. Сподіваємось на подальшу співпрацю! Більше тут

Мінна безпека