Сьогодні у Чорноморському академічному ліцеї ім. Т. Шевченка пролунав Останній дзвоник. Цей день і справді був особливим – будівлю дбайливо та вишукано прикрасили випускники ліцею, батьки та вчителі, в приміщенні ліцею облаштовано прекрасні та оригінальні фото-зони . Свято відкрили чарівні барабанщиці ліцею.

Наше свято прийшли розділити керманичі міста Чорноморська Василь Олександрович Гуляєв, начальник управління освіти Андрій Валерійович Ковальов та зарубіжна делегація Республіки Молдова. Директор ліцею Лідія Федорівна Антонова підвела підсумки навчального року та вручила Похвальні листи за особливі успіхи в навчанні нашим ліцеїстам; гості вручили 38 Похвальних листів відмінникам навчання та 16 грамот та дипломів переможцям Обласних предметних олімпіад .

Батьки та класні керівники Пасічник Мирослава Олексіївна та Грушева Ганна Федорівна благословляли випускників на самостійне доросле життя вишитими рушниками, житом-пшеницею сіяли на добро та щастя, а малеча частувала медом, щоб солодко жилось. Справжнім сюрпризом для випускників став танець у виконанні батьків-ліцеїстів, який не залишив байдужим нікого. Фіналом свята був вальс у виконанні випускників – ніжний, вишуканий та ліричний- справжнє прощання з дитинством… За традицією останній дзвоник дають родинні пари випускники та найменші наші п`ятикласники – братики-сестрички. Цей рік – не виключення- чотири пари родин привели на навчання до нас своїх молодших діток, як знак довіри та взаєморозуміння Фото тут.

Свято останнього дзвоника